AcasăPoliticaUdrea: Coldea trage de timp

Udrea: Coldea trage de timp

Elena Udrea sustine ca ancheta interna declansata in SRI dupa acuzatiile publice aduse de ea generalului Florian Coldea este doar ”o tragere de timp”.

Elena Udrea nu da inapoi in lupta cu Florian Coldea

Urmarita penal de DNA, pentru spalare de bani si fals in declaratiile de avere, Elena Udrea l-a acuzat la randul ei pe actualul sef interimar al SRI, generalul Florian Coldea, ca i-ar fi cerut lui Dorin Cocos sa ii dea 500.000 de euro lui Sebastian Ghita, pentru ca acesta sa-si poata finanta televiziunea. Udrea nu s-a multumit doar cu aruncarea bombei in spatiul public, ci a si depus o plangere penala contra generalului Coldea. In replica, SRI a anuntat declansarea unei anchete interne in vederea elucidarii problemei, motiv pentru care a si cerut Comisiei parlamentare de resort sa amane audierea conducerii Serviciului ca urmare a demisiei fostului sef, George Maior.

Florian Coldea

Initierea unei anchete interne in cadrul SRI a fost comentata, tot defavorabil, de Elena Udrea, pe contul ei de Facebook: ”Coldea cere timp pentru a putea sa-si rezolve problemele interne aparute dupa dezvaluirile pe care le-am facut. Practic, are nevoie de timp pentru a musamaliza lucrurile. Eventual, pana ma <<rezolva>> pe mine”. Pana atunci, Udrea insista sa atraga atentia asupra ”pericolului urias” reprezentat de posibilitatea ca Florian Coldea – ”un om despre care nu se stie mai nimic in spatiul public, dar care detine secretele tuturor”, sa preia ”puterea totala” intr-o societate in care mare parte dintre politicieni, oameni de presa, afaceristi etc. are ”secrete ascunse in dulap”.

author avatar
Simona Badulescu
903 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger