AcasăPoliticaUdrea cere demisia lui Ponta si retragerea acestuia din cursa pentru Cotroceni

Udrea cere demisia lui Ponta si retragerea acestuia din cursa pentru Cotroceni

Prezidentiabilul Partidului Miscarea Populata considera ca Ponta nu trebuie sa mai candideze la alegerile pentru prima functie in stat, de luna viitoare, ca urmare a dezvaluirilor facute de catre seful statului, seara trecuta. Presedintele sustine ca premierul ar fi fost ofiter acoperit SIE, intre 1997 si 2001.

Ca urmare a dezvaluirilor facute de catre Traian Basescu, la Realitatea TV, luni seara, Udrea afirma ca Ponta a incalcat Constitutia si ii cere primului-ministru sa demisioneze din fruntea Guvernului, dar si sa se retraga din cursa pentru Cotroceni. ” Domnul Victor Ponta este intr-o situatie de ilegalitate si in acelasi timp este intr-o situatie de imoralitate. A mintit si minte si in acest moment. Cata incredere sa ai intr-un om care (…) nu da doi bani pe legile tarii si pe onestitate. In aceste conditii solicit retragerea domnului Victor Ponta din cursa pentru presedintia Romaniei”, a precizat Udrea.

Sefa PMP a insistat asupra faptului ca Ponta trebuie sa renunte la intentia de a candida pentru prima functie in stat. „Ca urmare a ceea ce stim astazi despre Victor Ponta este evident ca nu il putem avea presedinte al Romaniei. (…) Un presedinte care ar fi apasat de un astfel de secret ar fi un presedinte santajabil”, considera fostul ministru.

Mai mult, candidatul PMP la alegerile din noiembrie solicita si „demisia si dizolvarea comisiei de control al SIE din Parlament”.

120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger