AcasăPoliticaUdrea anunta ca revine in politica si in Parlament

Udrea anunta ca revine in politica si in Parlament

Dupa cateva saptamani in care a fost zarita in numeroase ocazii pe litoralul autohton, unde a petrecut cateva zile de vacanta, alaturi de cei dragi – mama, nepoate, dar si de barbatul iubit, Elena Udrea anunta ca se intoarce in forta in viata politica.

Deputatul PMP a reiterat, marti dimineata, ceea ce anuntase inca de seara trecuta, la momentul respectiv doar in scris, prin intermediul unei postari pe Internet – si anume ca s-a intors cu forte proaspete din vacanta si cu dorinta de a spune unor lucruri pe nume.

Asadar, dupa o perioada in care sustine ca s-a rezumat sa analizeze ce se intampla in politica autohtona, Udrea a tras cateva concluzii. „Este un mesaj prin care anunt ca imi reiau activitatea (…) In timpul acesta am stat si, atat cat am putut, am urmarit ce se intampla in tara si constat ca sunt foarte putini cei care au mai curajul opiniei si sa vorbeasca despre ceea ce se intampla in Romania (..) asa ca m-am gandit ca cineva trebuie sa se exprime (…) despre ceea ce se intampla astazi”, a detaliat fostul ministru, adaugand ca e gata sa revina si in banca de parlamentar, odata ce se reia activitatea Legislativului, in toamna. „Sunt parlamentar si sunt lucruri de facut in Parlament”, e de parere Elena Udrea.

Dupa cum mentionam anterior, la capatul unei pauze de cateva luni, rastimp in care nu a mai postat nimic pe Facebook, respectiv din data de 28 mai, cand a vorbit despre cele 72 de zile in care a stat in arest preventiv, seara trecuta Udrea a revenit la taste si a anuntat ca s-a intors din vacanta gata sa spuna lucrurilor pe nume.

Fostul minsitru al Turismului a tinut sa isi lamureasca sustinatorii de pe reteaua de socializare, dar nu numai pe ei ca daca a fost in vacanta nu inseamna ca nu a vazut ce era de vazut pe scena politica. „Buna seara! I’m back… Sper ca am lipsit nu suficient incat sa credeti ca imi place mai mult vacanta decat politica, sau mai mult soarele decat lupta… Cum toata lumea pare toropita de canicula si ingenuncheata de frica, am gandit ca este momentul sa va spun ca sunt aici! Desi arzator, soarele nu m-a orbit si, nici memoria nu m-a lasat…Vad la fel de bine ca acum jumatate de an ce se intampla in aceasta tara”, a notat Udrea.

author avatar
Cristina Stefan
531 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger