AcasăPoliticaUdrea a descoperit talentele lui Mazare

Udrea a descoperit talentele lui Mazare

Vacanta la malul marii i-a lasat un gust amar Elenei Udrea. Statiunea Mamaia si-a pierdut stralucirea de cand Radu Mazare a plecat de la Primaria Constanta, recunoaste cu regret fostul ministru al Turismului.

Elena Udrea sustine ca statiunea Mamaia nu mai are farmec fara Radu Mazare

Adversari politici declarati, Elena Udrea si Radu Mazare s-au sicanat ani la rand. Acum, cand Mazare s-a retras si de la primarie, si din PSD, fosta sefa a PMP da semne ca a inceput sa-i duca dorul. Iar revelatia a avut-o chiar pe litoral, dupa ce a constatat regresul fata de sezonul trecut. „Din pacate, constat ca statiunea Mamaia nu mai arata ca anul trecut. Si o spun eu, care nu am fost niciodata fan Radu Mazare, dar se vede ca Constanta nu mai are primar. Cu toate acestea, sper ca cei care vin pe litoral sa se simta bine. La fel, constat ca lucrarile incepute impreuna cu Consiliul Judetean, in mandatul meu de ministru, sunt blocate toate, nu se mai lucreaza la drumul spre Navodari, nu se mai deconteaza niciun ban de la Ministerul Dezvoltarii, totul este blocat.

Radu Mazare, elementul de culoare al litoralului romanesc

Din pacate, sufera constantenii si turistii care vin pe litoral”, a declarat Udrea. In opinia acesteia, fara Radu Mazare statiunea Mamaia se va degrada in continuare. „Probabil ca va arata din ce in ce mai rau Mamaia, pentru ca o statiune turistica presupune implicare. Sigur, stilul domnului Mazare nu era neaparat cel pe care l-as fi folosit eu, insa dansul a demonstrat ca a reusit sa atraga din ce in ce mai multi turisti pe litoral. Acum, statiunea nu arata foarte bine si probabil ca lucrurile se vor degrada pe masura ce trece timpul. (…) Temerea mea este ca, daca lucrurile vor continua asa, Mamaia va pierde statutul de prima statiune, din punct de vedere al numarului turistilor”, a mai spus politiciana. Aceasta a dezvaluit ca a discutat situatia litoralului romanesc, la o cafea, atat cu Radu Mazare, cat si cu presedintele suspendat al CJ Constanta, Nicusor Constantinescu. „L-am vazut pe domnul Mazare intr-una dintre seri. Am vorbit despre ce se intampla in Constanta si in statiune. (…) M-am vazut si cu domnul Nicusor Constantinescu, am vorbit despre proiectele incepute impreuna cu Consiliul Judetean, pe vremea mandatului meu, si care nu se mai termina. (…) Dincolo de disputele politice, ca oameni de administratie noi am avut o colaborare, altfel decat ceea ce se intampla acum. (…) M-am bucurat ca am putut discuta cu dansii la o cafea”, a precizat Elena Udrea.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger