AcasăPoliticaUdrea a cerut demisia lui Ponta, in fata miilor de oameni veniti...

Udrea a cerut demisia lui Ponta, in fata miilor de oameni veniti la protestul organizat de PMP

In cadrul discursului tinut, sambata la pranz, in fata miilor de oameni prezenti la protestul organizat de catre reprezentantii Partidului Miscarea Populara (PMP), in Capitala, deputatul i-a cerut premieurlui sa demisioneze.

Elena Udrea

Este vorba de o manifestare impotriva introducerii accizei la carburanti, demers prin intermediul caruia membrii si simpatizantii PMP, din Bucuresti si din intreaga tara, si-au declarat, vocal, dezacordul. Considerand ca e cazul ca premierul sa plece din fruntea Guvernului, pentru ca nu si-ar fi respectat promisiunile facute in urma cu doi ani, Udrea i-a cerut sa demisioneze. „Suntem peste 10.00 de oameni care spunem de aici, din aceasta piata, Guvernului Ponta ca trebuie sa plece acasa. Suntem aici pentru ca ne pasa de Romania, de romani, pentru ca noi credem ca mai avem o sansa sa traim bine in aceasta tara, dar pentru asta trebuie sa trimitem acasa acest guvern Ponta, care de doi ani minte Romania (…) In fiecare zi de minte domnul Ponta la televizor ca in Romania totul e bine”, a sustinut Udrea, inainte de a scanda, alaturi de protestatarii adunati in Piata George Enescu din Bucuresti, „jos Ponta”.

Totodata, Udrea a amintit de intentia actualului Executiv ca, de la 1 aprilie, sa se introduca acciza pe carburanti, lucru fata de care atat PMP, cat si Traian Basescu s-au declarat nemultumiti.

206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger