AcasăPoliticaUdrea a ajuns la Parlament. Deputatii juristi discuta in aceasta dupa-amiaza cererile...

Udrea a ajuns la Parlament. Deputatii juristi discuta in aceasta dupa-amiaza cererile DNA

Fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului a ajuns, duminica dupa-amiaza, la Parlament, inainte ca deputatii juristi sa inceapa sedinta Comisiei prin care sa ia in discutie cererile procurorilor DNA care o privesc pe Elena Udrea.

Fosta sefa a PMP a ajuns in urma cu doar cateva minute la Parlament, pentru a-si sustine cauza in fata deputatilor juristi.

Urmeaza ca, in aceasta dupa-amiaza, incepand cu 16.30, comisia juridica a Camerei sa dezbata toate solicitarile DNA – atat cele privind inceperea urmaririi penale, cat si cele privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului PMP – si sa decida daca dau aviz favorabil ori negativ acestor cereri ale procurorilor DNA, inaintate atat in Dosarul Microsoft, cat si in cel privind organizarea „Galei Bute”.

Odata votul incheiat, urmeaza ca fiecare decizie sa fie trecuta intr-un raport, care va fi inaintat plenului Camerei, for decizional in aceasta cauza, avizul acestei comisii a deputatilor juristi avand doar rol consultativ. Plenul camerei Deputatilor se va intruni luni dupa-amiaza, urmand sa voteze daca se va incuviinta sau nu arestarea preventiva a Elenei Udrea, ca raspuns la solicitarea DNA.

author avatar
Cristina Stefan
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger