AcasăPoliticaTurcan explica de ce a decis sa nu candideze la sefia PNL

Turcan explica de ce a decis sa nu candideze la sefia PNL

Aflata in acest moment in postura de lider interimar la Partidului National Liberal si avand la dispozitie varianta de a candida, la apropiatul Congres, la sefia „plina” a PNL-ului, Raluca Turcan si-a analizat optiunile si si-a anuntat decizia.

A ales sa nu intre in cursa interna din cadrul formatiunii, avand drept scop presedintia PNL, postura pentru care si-au anuntat intentia clara de a candida atat Ludovic Orban, cat si Cristian Busoi, intre timp Catalin redoiu alegand sa faca un pas in lateral din aceasta lupta.

Turcan a explicat faptul ca hotararea sa a venti pe fondul unor discutii cu alti membri ai PNL-ului si a pus accentul pe faptul ca formatiunea are nevoie de unitate. „Am luat aceasta decizie in urma consultarilor cu colegii mei, considerand ca nu este momentul potrivit pentru aceasta decizie”, considera Turcan. Actuala sefa interimara a liberalilor s-a declarat constienta ca, la momentul de fata cel putin, „echilibrul in PNL este foarte fragil” si ca „unitatea este prima conditie a victoriei PNL, a reconstructiei partidului, dar si principala miza a Congresului din iunie”.

author avatar
Cristina Stefan
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger