AcasăPoliticaTudose: De acum toti membrii Guvernului vor raporta ce fac - prin...

Tudose: De acum toti membrii Guvernului vor raporta ce fac – prin fapte

Premierul desemnat da de inteles ca vrea fapte de la membrii Guvernului sau, si mai putine vorbe si nu face un secret din faptul ca ministrii vor fi monitorizati, la nivel de realizari.

Punand accent pe ce are in primul rand de gand sa faca in noua postura si in mod special pe nevoia de recuperare a intarzierilor de aplicare a masurilor programului de guvernare, Mihai Tudose a spus, cu subiect si predicat ca „de acum toti ministrii Guvernului vor raporta ceea ce fac, in primul rand prin fapte si nu doar prin declaratii” si ca „prioritatea va fi implementarea programului de guvernare, cu un control politic. Si nu ma ascund de asa ceva, foarte strict, aproape saptamanal, pentru inceput, pana recuperam intarzierile. Vom implementa cateva masuri noi, la care s-a lucrat in ultimele doua saptamani, tot pentru a recupera”.

foto: captura Antena3

author avatar
Cristina Stefan
83 afisari

1 COMENTARIU

  1. ROMANIA ESTE GUVERNATA DUPA MODEL AFRICAN SAU TRIBAL. INCA DIN 1990 RO A FOST CAPTURATA DE MAFIOTI SI BANDITI SI A FOST CONDUSA PE ULTIMUL DRUM TIMP DE 27 DE ANI DE CATRE CEI MAI MARI GROPARI DIN ISTORIA SA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger