AcasăPoliticaTudose a mers la PMB sa discute cu Firea: Am stabilit un...

Tudose a mers la PMB sa discute cu Firea: Am stabilit un mod de lucru

Mihai Tudose s-a dus personal la Primaria Capitalei, marti, ca sa discute cu Gabriela Firea, dar si cu social-democratii aflati in fruntea celor sase primarii de sector.

Primarul Capitalei semnalase, in cazul unor ministri din Guvernul Grindeanu, lipsa de comunicare pe proiecte ce tin de Bucuresti

Premierul a explicat ca a ales sa faca acest lucru pentru a transmite ca „Guvernul este aproape de Primaria Capitalei, de primarii de sector”.

Au fost discutii pe mai multe subiecte, printre care si achizitia ELCEN-ului si a caldurii din Capitala, dar si despre eventualitatea trecerii metroului la Primaria Generala.

Totodata, s-a convenit ca, periodic, sa aiba loc intrevederi intre sefa PMB si premier. „Am stabilit un mod de lucru si in general, si pe domenii, responsabili de fise de proiect, intalniri cel putin lunare- la nivel de primar general- prim-ministru, de asemeni si cu primarii de sector, atunci cand este clare, cu termene clare si responsabilitati de drept”, a punctat seful de la Palatul Victoria.

„Mai putine vorbe (…) vom fi bucurosi sa va oferim si rezultate in cel mai scurt timp”, a conchis premierul.

author avatar
Cristina Stefan
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger