AcasăPoliticaTudor Ionescu si Aurelian Badulescu, viceprimarii Capitalei

Tudor Ionescu si Aurelian Badulescu, viceprimarii Capitalei

Echipa din fruntea Primariei Generale e completa. La cateva zile de cand Gabriela Firea a preluat atributiile de edil al Capitalei, Bucurestiul are, de joi incepand, si doi viceprimari.

UPDATE „Este prematur sa discutam acum despre ce voi face in mod exact (…) Am trei facultati pe care le-am terminat (…) doua mastere (…) optiunile mele se dirijeaza mai degraba in domeniul UE si al Relatiilor Internationale (…) nu vin deloc din zona mondena (…) nu am discutat niciodata (…) viata mea personala nu o discut. De 5 ani de zile aproximativ sunt antreprenor”, a precizat Ionescu, dupa sedinta CGMB, adaugand ca vrea sa cladeasca „UE un pic” si in Capitala.

–-

Numele acestora din urma au fost aflate joi dupa pranz, cand a avut loc sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti, in cadrul careia s-au votat propunerile pentru ocuparea fotoliilor de „numarul 2” in cadrul Primariei Generale.

Votul dat in cadrul reuniunii CGMB i-a indicat drept castigatori pe Aurelian Badulescu, sustinut de PSD+UNPR, dar si pe Tudor Tim Ionescu, din partea ALDE. Ambii au obtinut cate 28 de voturi in favoarea numirii lor in postura de vice, in timp ce voturile „impotriva” au fost in numar de 19. In cursa au mai fost doi candidati.

In alta ordine de idei, va amintim ca tanarul al carui nume a fost ultim mentionat a ajuns in urma cu ceva ani in paginile presei tabloide si a emisiunilor cu profil monden de la TV. La vremea respectiva se specula ca ar fi avut o relatie cu Oana Zavoranu. Iar motivul pentru care a devenit, brusc, un personaj atat de interesant pentru aceasta zona a media a fost acela ca actualul viceprimar al Capitalei ar fi fost protagonistul unui filmulet compromitator. Anii au trecut, insa, iar Tudor Ionescu pare sa fi dat uitarii incidentul si comentariile malitioase. Si-a vazut de viata. Si nu oricum, ci cochetand cu politica.

sursa foto: giurgiuveanul.ro

212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger