AcasăPoliticaTudor Breazu, adus din nou la audieri la sediul DNA

Tudor Breazu, adus din nou la audieri la sediul DNA

Aflat in arest preventiv, masura impusa in cazul sau in dosarul „Gala Bute”, Tudor Breazu a fost adus, luni la amiaza, la audieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

foto: gds.ro

Arestat preventiv pentru 30 de zile, pe 8 februarie, fiind acuzat de procurorii DNA de fapte de coruptie, administratorul mosiei Elenei Udrea de la Nana se afla in Arestul Politiei Capitalei. Luni in jurul orei 14, a fost adus incatusat, cu o duba a Politiei, la sediul DNA, dupa cum s-a vazut din imaginile prezentate de B1 TV.

Tanarul a ajuns la discutiile cu procurorii anticoruptie cu aproximativ doua ore inainte de a incepe sedinta la Parlament, in cadrul careia deputatii vor vota cele doua noi solicitari ale DNA in cazul Elenei Udrea, in acelasi dosar. De altfel, nu este prima oara cand Tudor Breazu, zis Cici, este audiat la DNA, acest lucru intamplandu-se si in urma cu aproximativ doua saptamani, pe 12 februarie.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au extins ancheta in cazul fostului ministru al Dezvoltarii si Turismului, suspectand-o pe Udrea de alte fapte de luare de mita, motiv pentru care au cerut Camerei incuviintarea urmaririi penale, dar si a arestarii preventive a deputatului PMP, in dosarul in care se fac cercetari cu privire la organizarea evenimentului sportiv din vara lui 2011.

166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger