AcasăPoliticaTudor Barbu a demisionat din PP-DD si s-a inscris in alt partid

Tudor Barbu a demisionat din PP-DD si s-a inscris in alt partid

Unul dintre cei mai cunoscuti si vocali membri ai Partidului Poporului, jurnalistul Tudor Barbu, a demisionat din formatiunea politica. Considerat de foarte multi drept un apropiat al lui Dan Diaconescu, senatorul a ales sa se inscrie in alt partid.

Anuntul privind plecarea lui Barbu din PP-DD si transferul catre Partidul Conservator i-a luat prin surprindere pe colegii fostului realizator de la OTV. Deputatul Daniel Fenechiu a precizat ca partidul nu a primit nicio informatie oficiala privind decizia lui Tudor Barbu de a pleca din randurile PP-DD. „Sunt siderat. Ma deranjeaza ca a plecat din PP-DD. Pana la momentul de fata nu avem nicio informatie oficiala in acest sens. M-am intalnit cu Tudor Barbu astazi, ne-am salutat, nu mi-a zis nimic. Sincer, nu-mi vine sa cred”, a declarat deputatul PP-DD Daniel Fenechiu, intr-o interventie la Romania TV.

Zvonuri privind o plecare a lui Barbu din PP-DD au mai existat si in decursul lunii trecute. La acel moment senatorul PP-DD a negat vehement informatiile vehiculate, precizand ca daca ar fi luat o asemenea decizie ar fi anuntat-o in Senat.

804 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger