AcasăPoliticaTraian Basescu: "Va garantez ca Elena Udrea este un om inteligent"

Traian Basescu: „Va garantez ca Elena Udrea este un om inteligent”

Prezent sambata la Congresul PNTCD, de la Poiana Brasov, Traian Basescu, presedintele Romaniei, si-a manifestat, din nou, sustinerea pentru Elena Udrea.

Presedintele Romaniei a precizat, in repetate randuri, ca o va sustine pe Elena Udrea in lupta pentru presedintia Romaniei, iar evenimentul de sambata nu a facut nota discordanta fata de momentele din trecutul apropiat.

Traian Basescu a anuntat ca, in opinia sa, „Elena Udrea este buna pentru Romania”. De asemenea, presedintele Romaniei a precizat ca „va pot garanta ca Elena Udrea este un om inteligent”.

„Va garantez ca Elena Udrea nu face compromisuri, din punct de vedere politic, si la ea nu veti intalni fluctuatii de optiuni”, a declarat Traian Basescu, conform realitatea.net.

Traian Basescu le-a multumit membrilor PNTCD pentru ca o sustin pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale si spera ca Elena Udrea „sa fie totusi capabila, la nevoie, sa faca si compromisuri politice, pentru ca politica e o arta a compromisului, dar nu trebuie sa compromiti principiile”.

author avatar
Cristi Ionita
298 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger