AcasăPoliticaTraian Basescu: "Sunt la dispozitia noului presedinte al Romaniei"

Traian Basescu: „Sunt la dispozitia noului presedinte al Romaniei”

sursa foto: voceatransilvaniei.ro

Traian Basescu, inca presedintele in exercitiu al Romaniei, participa, vineri, la ceremonia de investire a lui Klaus Iohannis, cel care va prelua functia de sef al statului de la sfarsitul lunii decembrie.

sursa foto: voceatransilvaniei.ro

Dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei a validat rezultatele alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis este investit, vineri, in functia de nou presedinte ales al Romaniei.

La ceremonie participa si Traian Basescu, cel care a avut numai cuvinte de lauda despre Klaus Iohannis, dupa ce liberalul l-a batut pe Victor Ponta la alegerile prezidentiale.

Chiar si la ceremonia de vineri Traian Basescu a pastrat un ton moderat si a precizat ca „sunt la dispozitia noului presedinte al Romaniei, domnul Klaus Iohannis”.

De asemenea, Traian Basescu a afirmat ca nu are emotii in legatura cu incheierea aventurii sale ca presedinte al Romaniei si ca „am sentimentul ca se incheie o perioada in care am fost extrem de onorat sa indeplinesc aceasta functie, dar care trebuie transferata democratic catre presedintele ales al romanilor”.

author avatar
Cristi Ionita
411 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger