AcasăPoliticaTraian Basescu si-a vizitat supusii de la Evenimentul Zilei

Traian Basescu si-a vizitat supusii de la Evenimentul Zilei

Ieri, pe la pranzisor, Traian Basescu l-a lasat pe Iohannis sa ii ia tronul de la Cotroceni. Precum Calboreanu in Apus de soare, fostul presedinte a pupat steagul si a plecat sa isi viziteze familia. Familia extinsa, supusii cu pixurile otelite de deontologie din redactia Evenimentul Zilei.

A servit cineva patria dintre voi, cei ce cititi aceste randuri? Da? Cat, noua luni, un an si sase luni? E mult, enorm in economia unei vieti de om? Dar sa fii in slujba tarii 10 ani? Inchingat in juramantul sacru, sa nu poti dormi la inundatii, sa ai cate un cosmat pe noapte, cand cu bindate rusesti macerand gazonul prin Iasi, cand cu secuii care fura cate un kil de Ardeal pe ora ca sa-l duca si la Buda, si la Pesta? Este un calvar, va spune un baiat care a servit Patria numai un an juma’, nicidecum 10. Stiti ce am facut imediat dupa ce Patria s-a miluit de mine? Am rupt asfaltul la ai mei, acasa.

Asa a facut si vechiul presedinte. Tusti la familia lui. Familia mediatica, ca parca ii si vedeam pe alde Andronic si Simona Ionescu, de mana la Golden Spritz… A vizitat el, Traian, Garda de print care nu s-a predat si, mare noroc, chiar dumnezeiesc miracol, cum opina insusi Felix Tataru, nici n-a fost nevoie sa moara. Sa fi fost in semn de multumire? Sa fi venit sa numere facturile paralelor bagate de prietenii Cocos si NIRO in falimentara gazeta? Asta numai istoria presei ne va lamuri. In redactie, euforie. Cam bizar, daca tinem cont ca domnul presedinte nu mai e deloc presedinte! Dar, poate ca stiu ei ceva, caci nu degeaba a zis domnu’ Basescu ca trebuie cautate facilitati fiscale pentru presa. Poate a adus facilitatea cu el. Poate e vremea ca presa sa devina iute-iute a patra putere in stat, cu noi directive si moguli performanti. Poate, dar o sa-i ajunga oare pensia? Ca NIRO face turturi si lui Cocos ii flutura penele printre zabrele…

P.S. Cu o zi inainte, avusese loc botezul primului nepot-baiat al lui Traian. Eu as fi chefuit si dumnica, si nu in noul Golden Blitz, Has-ul de la Herastrau!

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.083 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger