AcasăPoliticaTraian Basescu, reactie dupa anuntul lui Ponta ca demisioneaza: "Multumesc!"

Traian Basescu, reactie dupa anuntul lui Ponta ca demisioneaza: „Multumesc!”

Printre primii politicieni care au reactionat la anuntul intentiei lui Victor Ponta de a demisiona de la Palatul Victoria se numara fostul sef al statului, Traian Basescu, actualul lider al Miscarii Populare.

La aproape o jumatate de ore de cand Victor Ponta a anuntat depunerea mandatului sau si al Guvernului pe care il conduce, pe fondul nemultumirilor manifestate, in strada, seara trecuta, la cateva zile de la tragedia din clubul Colectiv, cand peste 20.000 de oameni au cerut, in Capitala, demisia Executivului, dar si a premierului, a ministrului de Interne si a primarului sectorului 4, Popescu Piedone, Traian Basescu a reactionat.

Scurt si concis, prin intermediul a doua randuri postate pe contul sau oficial de Facebook, Basescu a notat: „Victor Ponta a facut ce trebuia sa faca. Multumesc!”.

De altfel, fostul lider de la Cotroceni i-a cerut in mai multe randuri lui Ponta sa demisioneze, indeosebi in contextul acuzatiilor de plagiat ce au planat in privinta tezei sale de doctorat, dar si dupa trimiterea premierului in judecata.

(captura facebook)
De altfel, fostul lider de la Cotroceni i-a cerut in mai multe randuri lui Ponta sa demisioneze, indeosebi in conxtetul acuzatiilor de plagiat ce au planat in privinta tezei sale de doctorat, dar si dupa trimiterea premierului in judecata.
author avatar
Cristina Stefan
363 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger