AcasăPoliticaTraian Basescu pregateste un serial cu „Pisicutul”

Traian Basescu pregateste un serial cu „Pisicutul”

Dupa succesul repurtat cu episodul pilot „Victor Ponta, fata-n fata cu MTO”, presedintele Traian Basescu ia in calcul sa difuzeze si alte filmulete cu premierul in rol principal.

Imaginile cu Victor Ponta la Cotroceni au făcut deliciul publicului

„Cand am zis ca se poarta ca un pisic, n-am exagerat”. Asa a justificat seful statului transmiterea inregistrarii de la Cotroceni catre mass-media. Mai mult, Traian Basescu a sustinut ca in felul acesta a vrut sa demonteze minciunile pe care le-a tot indrugat Victor Ponta. „Am respectat intotdeauna cutuma pana acum cand s-au depasit niste limite. Amintiti-va ca Victor Ponta a mai facut niste declaratii de tipul «in timpul consultarilor presedintele cauta sticla de whisky pe langa fotoliu». Am tot inghitit. Acum, faptul ca a spus ca a am fost un badaran cu doamna ministru (m-a determinat sa publica inregistrarea –  n.r.). Se vede ca n-am jignit-o nicio clipa.

Traian Basescu vrea sa dea publicitatii si alte inregistrari cu premierul

Sunt lucruri pe care le un moment dat nu le mai poti tolera”, a afirmat seful statului. Totodata, acesta a spus ca ia in calcul sa mai scoata si alte filme din arhiva ca sa arate oamenilor care este adevarata fata a premierului. „Daca as lua decizia sa fac publice intalnirile pe care le-am avut cu Victor Ponta – nu exista niciun protocol, acolo stie toata lumea ca nu exista varianta sa fii la presedinte si sa nu se inregisreze – s-ar putea sa arat cum se poarta de cand e premier. V-am spus ca se poarta ca un pisicut cu mine. Daca se ajunge la stadiul in care sa perpetueze aceasta minciuna despre cum se poarta el la intalnirile cu mine, voi fi obligat sa iau masuri de punere in realitate, cum se desfasoara aceste discutii. Niciodata n-a fost pregatit. Intotdeauna a venit cu un ministru mai bine sau mai putin bine pregatit, dar niciodata nu stia ce se vorbeste”, a mai spus Traian Basescu. Referindu-se la Ioana Petrescu, seful statului a sustinut ca aceasta, desi stapaneste partea teoretica, nu are experienta necesara pentru functia pe care o ocupa. „Primul-ministru a fost un barbat number one. Initial a spus ca vine singur. Pe urma, constatand ca nu mai poate sa dea argumentul Codului Fiscal, a luat-o pe Ioana Petrescu cu el”, a conchis presedintele.

Premierul regreta intrevederea cu seful statului

„Am facut o greseala ca m-am dus la Cotroceni”, le-a marturisit Victor Ponta colegilor sai de Cabinet. „Eu am gandit institutional ca intre institutii trebuie sa existe respect, dar m-am invatat: cand te bagi in cocina te mananca porcii. Insa cred ca, dupa decembrie, o relatie institutionala intre presedinte, Guvern, Parlament trebuie sa existe si, indiferent de lucrurile murdare care s-au intamplat in acesti noua ani si jumatate, prestigiul functiei de presedinte si al celei de prim-ministru, de membru al Parlamentului trebuie restabilit”, a mai spus premierul.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger