AcasăPoliticaTraian Basescu posteaza un nou atac la premier: "Plagiatorul mincinos este si...

Traian Basescu posteaza un nou atac la premier: „Plagiatorul mincinos este si ticalos”

Fostul sef al statului revine in forta la taste si il ataca o data in plus pe actualul premier, facand din nou apel la apelativul „plagiator”, pe care, se stie deja, l-a folosit si cu alte ocazii, cand a fost vorba sa il sageteze din vorbe pe seful Executivului.

Noua „torpila” lansata in directia luI Victor Ponta, tot prin intermediul contului de Facebook al fostului lider de la Cotroceni, contine o serie de acuzatii dure si de termeni pe masura, incepand cu titlul postarii. Traian Basescu titreaza din capul locului, joi la pranz, pe Facebook, noua concluzie la care a ajuns: „plagiatorul mincinos este si ticalos”.

Detaliind pe marginea acestei afirmatii, Traian absescu il introduce in discutie si pe social-democratul Ilie Sarbu, fost sef al Ministerului Agriculturii si nimeni altul decat socrul primului-ministru, dar aminteste si numele actualului director general al Romsilva. „Tata socru, fostul ministru al Agriculturii Ilie Sirbu, a patronat semnarea, in 2003, a unui contract pe zece ani cu austriecii de la Schweighofer. La semnarea contractului, seful corpului de control era actualul premier, VV Ponta. Actualul director general de la ROMSILVA, domnul Adam Craciunescu, protejat al lui tata socru, era secretar de stat, responsabil cu padurile in Ministerul Agriculturii atunci cind s-a semnat contractul cu austriecii”, noteaza Basescu pe facebook.

(captura facebook/Traian Basescu)

Traian Basescu e de parere ca reactia civica- respectiv protestele din capitala si alte orase, in care oamenii au manifestat pasnic, zilele trecute, atragand atentia asupra despaduririlor abuzive – au generat o reactie la nivelul autoritatilor competente sa verifice aceste aspecte reclamate. „Si pentru ca urmare a reactiei societatii, se stringe latul in jurul politicienilor care au patronat jaful padurilor, ca orice ticalos, Ponta incearca sa arunce mortul peste gardul Cotrocenilor, profitind de faptul ca presedintele a fost suficient de inabil sa nu explice public motivul intoarcerii la Parlament a Codului Silvic”, conchide fostul sef al statului.

234 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger