AcasăPoliticaTraian Basescu: Nu mi-a fost usor sa spun ca nu voi demisiona

Traian Basescu: Nu mi-a fost usor sa spun ca nu voi demisiona

Presedintele Traian Basescu a vorbit, joi, despre scandalul in care este implicat fratele sau, precizand ca, de indata ce i se va incheia mandatul de presedinte, il va apara public pe Mircea basecsu, acuzat de fapte de coruptie.

”S-a incercat aceasta mediatizare, coruptia din familia presedintelui. Eu nu-mi reneg fratele, cand voi termina mandatul voi incerca sa il apar public pentru ca el are alt punct de vedere decat cel exprimat public”, a declarat seful statului, intr-un interviu acordat adevarul.ro.

Presedintele si-a pus intrebarea cate scandaluri ar fi fost scoase la iveala daca avea 11-12 frati. ”Repet, nu ma deroghez de fratele meu. Suntem din acelasi sange, cu toate necazurile pe care le are, dar pentru moment sunt presedintele Romaniei”, a completat Traian Basescu.

„Arestarea preventiva a fratelui este o nenorocire pentru mine. Nu mi-a fost usor sa iau decizia de a spune ca nu voi demisiona.  Am avut si aceasta varianta in analiza. Insa, pe de o parte e  legala ca nu poti fi responsabil pentru un om. Apoi am facut analiza situatiei politice. Care ar fi efectele demisiei presedintelui. Cel mai usor, pentru mine, era gestul demisiei. Ma elibera de atacuri. Ar fi fost considerat un lucru demn, apoi mi se reprosa ca as fi sacrificat dreapta. Dreapta era nepregatita”, a mai spus seful statului.

Foto: b1.ro

author avatar
Alina Costache
185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger