AcasăPoliticaTraian Basescu: "Nu ma treceti in categoria naivilor care cred ca Udrea...

Traian Basescu: „Nu ma treceti in categoria naivilor care cred ca Udrea poate castiga alegerile”

Traian Basescu, presedintele Romaniei, si-a manifestat in mai multe randuri sustinerea fata de Elena Udrea, favorita lui la alegerile prezidentiale din noiembrie.

Cu toate acestea, Traian Basescu sustine ca este constient ca liderul Partidului Miscarea Populara nu poate emite pretentii, acum, la functia de presedinte al Romaniei.

In schimb, Basescu este de parere ca Elena Udrea trebuie sa obtina un rezultat atat de bun incat sa consolideze pozitia PMP-ului in politica romaneasca.

„Nu ma treceti in categoria naivilor care cred ca Udrea poate castiga alegerile. Pentru mine este foarte important ca Elena Udrea sa obtina un rezultat acceptabil pe care sa se poata consolida PMP. Deocamdata PMP este un partid mult prea firav si cu care nu a vrut nimeni sa se alieze, dupa cum bine stiti”, a declarat Traian Basescu, in timpul emisiunii „Adevarul Live” de la B1 TV.

Traian Basescu a urechiat-o pe Elena Udrea si pentru sloganurile folosite in campania electorala, sustinand ca „nu sunt un admirator al sloganurilor folosite in campanie de doamna Udrea. Unele dintre sloganuri mi se par nereusite. Sunt riscante si pot da loc la interpretari”.

author avatar
Cristi Ionita
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger