AcasăPoliticaTraian Basescu: "Nu am avut niciodata si nici nu am firme sau...

Traian Basescu: „Nu am avut niciodata si nici nu am firme sau conturi bancare in strainatate”

Fostul presedinte a dezmintit categoric speculatiile cum ca ar fi avut conturi bancare in afara tarii. Insa nu oricum, ci prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, seara trecuta, in care foloseste termeni destul de duri, criticand doua posturi TV pentru lasarea unor astfel de speculatii.

Dupa cateva zile in care nu a mai aparut in public, de la prezenta sa la Congresul PMP, eveniment urmat de ‘preluarea’ biroului de la sediul partidului condus pana de curand de Elena Udrea, si pregatit pentru el dupa incheierea mandatului acestuia de la Cotroceni, Traian Basescu a revenit in forta pe o retea de socializare, cu un mesaj cu intentii lamuritoare. „Sa sugerezi ca as avea firme inregistrate in Panama reprezinta o minciuna. Declar pentru orice roman interesat ca nu am avut niciodata si nici nu am firme sau conturi bancare in strainatate”, sustine presedintele, intr-o postare pe contul sau de Facebook.

Mai mult, fostul presedinte are si o explicatie pentru ceea ce considera a fi o campanie „furibunda de denigrare” la adresa sa, din directia celor doua televiziuni la care face referire Traian Basescu: Antena 3 si Romania Tv. „Faptul ca tandemul Antena 3/RomaniaTV duce o campanie furibunda de denigrare impotriva mea, imi arata ca v-au deranjat cumplit procesele de instaurare a statului de drept care au avut loc in ultimii 10 ani si care, dupa cum constataţi, sunt greu de intors”, continua fostul lider de la Cotroceni.

163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger