AcasăPoliticaTraian Basescu, la iesirea de la Parchet: Nu mi-e frica de lege!

Traian Basescu, la iesirea de la Parchet: Nu mi-e frica de lege!

Cu aproximativ un sfert de ora inaintea orei 17, si la circa doua ore de la sosirea la Parchetul General, Traian Basescu a iesit de la discutiile cu procurorii.

„Tot ce este necesar am povestit. Va multumesc. Mie nu mi-e frica de lege”, s-a rezumat sa declare fostul presedinte, la plecarea de la Parchetul General, in timp ce incerca sa-si faca drum printre armata de jurnalisti aflata in fata sediului ICCJ, pentru a ajunge la masina.

Va amintim ca Traian Basescu a fost chemat, marti la amiaza, la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul in care procurorii au dispus inceperea urmariri penale in cazul fostului sef al statului, pentru santaj. Fostul lider de la Cotroceni a ajuns la PICCJ cu putin inainte de ora 14.30, si a avut parte de o primire „sonora” – cateva zeci de persoane aflate in fata sediului Parchetului General au ales sa il huiduie.

Cea care i-a facut plangere penala, la Parchet, acuzandu-l pe fostul presedinte de amenintare si santaj, a fost senatoarea social-democrata Gabriela Firea.

author avatar
Cristina Stefan
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger