AcasăPoliticaTraian Basescu isi sustine fratele si pe o retea de socializare, dupa...

Traian Basescu isi sustine fratele si pe o retea de socializare, dupa decizia in prima instanta

Traian si Mircea Basescu s-ar putea revedea in fata judecatorilor

Dupa ce, intr-o prima faza, mai precis dupa ce instanta a comunicat decizia in procesul in care Mircea Basescu a fost judecat pentru trafic de influenta, a sustinut cauza fratelui sau mai mic, la un post de televiziune, in cursul dupa-amiezii, fostul sef al statului i-a luat apararea si prin intermediul unei populare retele de socializare.

Mai exact, prin intermediul unei mesaj postat pe contul sau oficial de Facebook, in urma cu aproximativ o ora, Traian Basescu precizeaza o data in plus ca nu va comenta decizia instantei, aspect mentionat, de altfel, si de catre fratele sau, ulterior aflarii deciziei care il viza pe acesta din urma. Cu toate acestea, fostul presedinte a mentionat faptul ca hotararea luata in prima instanta in cazul fratelui sau, cea privind condamnarea sa la patru ani de inchisoare cu executare, ii pare „o pedeapsa grea”. Pe langa mentionarea acestui aspect, avand in vedere ca Mircea Basescu a confirmat ca va ataca decizia de vineri a Tribunalului Constanta la o instanta superioara, respectiv la Curtea de Apel Constanta, fostul sef al statului a lasat sa se inteleafa ca isi pune toata speranta in hotararea pe care o vor lua magistratii acestei de pe urma instante. „Sunt insa convins ca, la Curtea de Apel, intr-un complet de doi judecatori, probele aflate la dosar vor putea fi analizate si interpretate corect, dindu-se sansa unei decizii in deplina concordanta cu adevarul”, a precizat Traian Basescu.

Nu in ultimul rand, fostul presedinte aduce in discutie varianta unei „inscenari”, detaliind, in chip de post-scriptum la postarea sa, la ce anume aspect se refera. „PS – Sunt convins ca INSCENAREA lansata public de Antena 3 nu va rezista si la Curtea de Apel. In filmulet, fratele meu vorbea despre banii care AU AJUNS la el spre a fi dati pagubitilor din parte celui care i-a luat de la pagubiti si nu despre banii pe care I-A PRIMIT el pentru a face un presupus trafic de influenta”, isi incheie Traian Basescu postarea de pe reteaua de socializare amintita.

570 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger