AcasăPoliticaTraian Basescu, din nou la Judecatoria Sectorului 5, pentru "demisia in 5...

Traian Basescu, din nou la Judecatoria Sectorului 5, pentru „demisia in 5 minute”

Desi foarte matinal, fostul sef al statului nu a zabovit foarte mult la sediul instantei. Traian Basescu urmeaza, insa, sa revina la Judecatorie in jurul pranzului.

Mai precis, Traian Basescu a ajuns dimineata, in jurul orei 8.30, insa cu nici zece minute dupa ora 9, parasea deja sediul Judecatoriei Sectorului 5, unde joi are loc un termen in dosarul cunoscut in presa drept „demisia in 5 minute”. La plecare, actualul lider al Miscarii Populare a explicat faptul ca a ajuns inainte de ora 9, cea trecuta pe citatie in dreptul orei de incepere a sedintei, dar ca intre timp a aflat ca magistratii se reunesc pentru a judeca aceasta cauza abia la pranz. Astfel ca va reveni in jurul orei 12.

„Procurorul a cerut deschiderea dosarului penal, pentru ca am declarat ca demisionez in 5 minute”, a declarat Basescu, inainte de a pleca de la instanta, fostul presedinte adaugand ca a apucat sa studieze continutul dosarului.

Va reamintim ca zilele trecute, Traian Basescu a facut o scurta oprire la Judecatoria Sectorului 5, cu acest scop, dar si ca aceasta cauza a fost inregistrata ca urmare a unei plangeri depuse de un craiovean, in urma cu opt ani, dupa o declaratie facuta de seful statului de la acea vreme. Traian Basescu spunea, in primavara anului 2007, ca daca Parlamentul ca vota suspendarea sa din functie, va renunta la fotoliul prezidential, afirmatie pe care, se stie, nu a pus-o in practica.

author avatar
Cristina Stefan
178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger