AcasăPoliticaTraian Basescu, atac dur la adresa Guvernului

Traian Basescu, atac dur la adresa Guvernului

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a lansat, sambata, un atac dur la adresa Guvernului condus de premierul Victor Ponta.

Prezent la Mamaia, unde a participat la Scoala de Vara a Tineretului PMP, Traian Basescu s-a declarat total nemultumit de modul in care guvernantii au decis sa sustina tineretul tarii.

„Romania are 106 milioane de euro la dispozitie pentru a crea locuri de munca pentru tineret, iar Guvernul nu a reusit sa cheltuie nici macar un cent din suma respectiva”, a afirmat Traian Basescu.

„Banii respectivi vin de la Uniunea Europeana si sunt destinati in special tinerilor din centru, sudul Munteniei si sud-estul tarii, zone in care somajul in randul tinerilor depaseste 25%. Totusi, programul guvernantilor de locuri de munca pentru tineret nici macar nu a fost aprobat, ceea ce este nepermis”, a spus presedintele Romaniei.

Traian Basescu a fost insotit la eveniment de Elena Udrea, presedintele Partidului Miscarea Populara, si le-a recomandat tinerilor PMP sa organizeze zilnic proteste in fata Guvernului „pentru ca banii respectivi sunt la dispozitia noastra pentru o perioada limitata de timp, apoi fiind realocati catre tari care au folosit deja banii incasati initial”.

author avatar
Cristi Ionita
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger