AcasăPoliticaTraian Basescu are la dispozitie un nou imobil din care sa-si aleaga...

Traian Basescu are la dispozitie un nou imobil din care sa-si aleaga locuinta de protocol

Fostul presedinte Traian Basescu mai are la dispozitie, de miercuri incepand, o varianta de imobil in care poate alege sa-si stabileasca resedinta, odata cu incheierea mandatului de la Cotroceni.  Este vorba despre vila RA-APPS din cartierul Primaverii, in care a locuit cu chirie, pana recent, Mioara Roman, fosta sotie a lui Petre Roman, fostul sef al Guvernului.

Totul dupa ce, in cursul sedintei de Guvern de miercuri s-a aprobat Hotararea de Guvern „privind schimbarea regimului juridic al unui imobil si pentru atribuirea destinatiei acestuia ca resedinta pentru persoanele care au avut calitatea de sef al statului roman”.

Aceasta vila se adauga, astfel, celorlalte imobile propuse fostului sef al statului, drept resedinta, dupa incheierea mandatului de presedinte, Traian Basescu fiind cel care va alege unde anume si-ar dori sa stea. „Domnul Basescu trebuie sa agreeze. El (imobilul-n.r) are aviz de natura tehnic din partea SPP-ului. (…) Abia acum i s-a pus la dispozitie. Este un imobil care se adauga celor deja oferite pana acum”, a precizat purtatorul de cuvant al Guvernului, Corneliu Calota.

Reprezentantul Executivului a precizat ca este vorba, mai exact, despre un imobil din strada Gogol numarul 2, in cazul caruia s-a schimbat regimul juridic, pentru ca fusese in regim privat, iar acum, gratie HG-ului, a fost trecut in regim public.

261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger