AcasăPoliticaTraian Basescu, amenintat cu puscaria

Traian Basescu, amenintat cu puscaria

Pentru doi demnitari seriosi, asa cum pretind ca sunt, Victor Ponta si Traian Basescu folosesc in exces, atunci cand vorbesc unul despre celalalt, termeni precum duba, puscarie sau catuse.

Victor Ponta vrea sa-l vada in inchisoare pe seful statului

Disputa privind reducerea contributiilor asigurarilor sociale s-a mutat de la Palatele Victoria si Cotroceni intr-o celula, loc in care Victor Ponta spera ca Traian Basescu sa-si petreaca niste ani buni. Deranjat de faptul ca legea privind reducerea CAS a ajuns din nou la Parlament pentru reexaminare, premierul nu si-a mai putut tine nervii in frau si l-a amenintat pe seful statului cu inchisoarea. „Daca nu faceam propunerea de reducere a CAS il vedeam pe Traian Basescu in seara aceasta criticandu-ma ca nu am redus CAS. (…) Cert e, insa, vedeti ca s-a exprimat gresit si vreau sa pun la punct acest lucru.

Traian Basescu si-a facut multi dusmani pe scena politica

A zis: vedem, poate facem de la 1 ianuarie. Domnul Basescu de la 1 ianuarie poate face cel mult niste ani de inchisoare. In niciun caz nu mai poate sa mai faca reduceri de CAS sau sa promulge legi, pentru ca nu va mai fi presedintele Romaniei”, a afirmat seful Executivului. Ce-i drept, nu este pentru prima data cand Ponta declara ca actualul presedinte va ajunge in spatele gratiilor. In primavara, premierul l-a acuzat pe Traian Basescu de faptul ca a patronat coruptia din ultimii zece ani, subliniind ca are ceritudinea ca decontul va fi facut in decembrie 2014. „Eu cred ca Traian Basescu se duce la puscarie. Dincolo de discursul politic, eu stiu, legal, si stie toata lumea, ca Basescu este cercetat in dosarul Nana, care este suspendat pana la expirarea mandatului de presedinte si a imunitatii”, declara Victor Ponta. Mai mult, cam in aceeasi perioada, liderul social-democrat le-a promis colegilor sai de partid, in timpul unui miting electoral, ca presedintele va fi bagat la racoare. „Aia cu Basescu la brutarie am retinut-o si o sa o facem”, le-a transmis Ponta pesedistilor.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
3.387 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger