AcasăPoliticaTraian Basescu a rupt-o definitiv cu PDL-ul

Traian Basescu a rupt-o definitiv cu PDL-ul

”Intr-un partid care isi ingroapa singur sansele nu ma duc”. Acesta este raspunsul presedintelui Traian Basescu la invitatia pe care liderii PDL i-au adresat-o in repetate randuri.

Traian Basescu vrea sa se ocupe de un nou proiect de dreapta

Seful statului a confirmat ca  revine in politica, mentionand insa ca PDL-ul nu-l mai tenteaza. ”Ma voi intoarce in politica, dar nu am spus ca la PDL. (…) Ma voi ocupa sa reconstruiesc dreapta, daca PDL nu mai poate”, a declarat  Traian Basescu.

Blaga, cioclul de serviciu

In opinia sefului statului,  responsabil de declinul  Partidului Democrat Liberal este chiar actualul presedinte Vasile Blaga.  ”Eu tin la Blaga foarte mult: ii spun <<Stop, pentru ca ingropi PDL-ul>>. Vasile nu mai poate fi tipul de lider care sa tracteze”, a afirmat Traian Basescu, aratandu-se uimit de ”usurinta cu care Blaga ar negocia partidul cu PNL”.  ” Vor ingropa un partid care a avut performante incredibile! (…) Ii aud <<Asteptam sa se rupa USL!>>. Imi vine sa rad. Sunteti seriosi, sanatosi? Ce interes are USL sa se rupa, oricat s-ar certa, a fost o alianta de mare succes. Am convingerea ca il vor sustine pe Crin Antonescu in 2014 pentru ca  beneficiile sunt uriase!”, a mai avertizat  presedintele. Totodata, acesta s-a aratat surprins de gestul lui Mihai Stanisoara, care s-a inscris saptamana trecuta in PNL.  ”Nu l-am inteles deloc, nu am inteles de ce a plecat”, a comentat Traian Basescu, precizand ca trecerea lui Stanisoara la PNL ii poate aduce lui Crin Antonescu ”o sustinere a masoneriei”.

Se roaga sa scape de Mona Pivniceru

Odata incheiata analiza privind situatia din PDL, seful statului a revenit la o tema mai apropiata de sufletul sau: sefia Parchetelor.  ”Voi discuta cu premierul zilele acestea, sa gasim o solutie. Noi nu suntem in deficit numai cu numirea procurorului general, a sefului DNA si DIICOT. Nu avem niciun adjunct la Parchetul General sa mai fie in mandat, nici la DNA, toate au expirat si toti sunt dupa doua mandate”, a afirmat presedintele. Referindu-se posibilitatea ca actualul ministru al Justitiei, Mona Pivniceru, sa paraseasca Guvernul pentru a merge la Curtea Constitutionala, Basescu a comentat scurt: ”I-as multumi lui Dumnezeu sa se intample”.

Crin Antonescu ii ofera sefului statului o functie de conducere in PNL

Crin Antonescu i-a transmis sefului statului ca are un loc liber la PNL Sector 1

Intentia declarata a presedintelui Traian Basescu de a intari zona de dreapta a politicii romanesti a devenit subiect de bascalie pentru liderul liberal Crin Antonescu. Dupa ce a declarat ca seful statului este liber sa se implice in orice fel de proiect doreste, presedintele PNL i-a transmis ca partidul pe care-l conduce are un loc liber la filiala sector 1 (filiala disidentilor – n.r). ”Domnia sa poate face ce vrea. Noi, de exemplu, nu avem presedinte la sectorul 1”, a afirmat Antonescu, afisand un zambet larg.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
680 afisari

1 COMENTARIU

  1. PAAI CINE DREACU A-NGROPAT PDL-U?, KIORU’& UDREA&BOC&VIDEANU&BERCEANU SI TOTI TZUTZARII AROGANTI IN PERIOADA GUVERNARII TRECUTE SEFUL LOR FIIND ???: BASELU’

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger