AcasăPoliticaTraian Basescu a reactionat la scurta vreme dupa anuntul desemnarii lui Ciolos...

Traian Basescu a reactionat la scurta vreme dupa anuntul desemnarii lui Ciolos premier: O solutie buna

Fostul sef al statului a reactionat la doar cateva minute dupa ce Klaus Iohannis a anuntat, de la Cotroceni, la capatul celei de-a doua runde de consultari politice in privinta acestei teme stringente, numele premierului desemnat.

Mai precis, dupa ce s-a aflat oficial ca fostul comisar european Dacian Ciolos a fost nominalizat de catre actualul presedinte pentru a desemna o viitoare formula guvernamentala- una tehnocrata, Klaus Iohannis facand anuntul in acest sens in jurul orei 17, de la Cotroceni, fostul presedinte Basescu a reactionat, scurt, prin intermediul unei retele de socializare. „Dacian Ciolos, o solutie buna”, a scris Basescu pe Facebook.

(captura Facebook/Traian Basescu)

Totul in conditiile in care, prin intermediul aceleiasi retele de socializare, actualul lider al Miscarii Populare a tot scriss, in ultimele zile, ca fostul comisar european ar urma sa fie alegerea presedintelui, in materie de premier desemnat, dupa demisia lui Ponta. „E vremea deciziilor, nu a discutiilor prelungite inutil! Citeva prioritati care pot fi facute imediat si unde STRADA are dreptate. (…) 1. Desemnarea unui prim-ministru credibil (deja stabilit, Dacian Ciolos) – responsabil Presedintele Romaniei”, nota, spre exemplu, in urma cu trei zile, fostul lider de la Cotroceni.

author avatar
Cristina Stefan
227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger