AcasăPoliticaTraian Basescu a anuntat ce rol vrea sa aiba in PMP

Traian Basescu a anuntat ce rol vrea sa aiba in PMP

Prezent, duminica, la Congresul Partidului Miscarea Populara, de la Palatul Parlamentului, intrunire in cadrul careia PMP-istii isi vor alege o noua conducere, Traian Basescu a facut, printre altele, si o serie de clarificari cu privire la rolul pe care si-l doreste in partidul la infiintarea caruia a pus umarul, acum ca mandatul sau de sef al statului s-a incheiat.

Au trecut aproape doua luni de cand a predat mandatul de lider la Cotroceni, perioada pe care a petrecut-o in mijlocul familiei. La prima sa prezenta la un eveniment public de dupa ce a parasit fotoliul prezidential, Traian Basescu a venit la Congresul PMP, unde, in jurul pranzului, a sustinut un mult-asteptat discurs, in care le-a spus celor prezenti la evenimentul politic ce planuri are in ceea ce priveste relatia sa cu PMP, in conditiile in care s-a speculat ca, odata ce nu va mai fi presedintele Romaniei, se va inscrie in partidul condus, pana recent, de Elena Udrea. Lucrurile nu vor sta, insa, deloc asa, din ceea ce reiese din precizarile fostului sef al statului. „Era imposibil sa nu vin (la Congresul PMP-n.r). (…) Sunt convins ca va creste acest partid, va creste frumos si va fi un etalon in clasa politica. Sigur, va intrebati ‘ce vrea fostul presedinte de la noi?’. Vreau sa va fiu partener”, si-a inceput Basescu expunerea pe aceasta tema, pana ca anuntul sau sa fie intrerupt de ropotele de aplauze ale celor prezenti in sala.

Odata ce aclamarile din public s-au mai domolit, Traian Basescu a adaugat ca nu se gandeste sa preia fraiele de lider al PMP: „Vom avea un parteneriat in care eu va voi pune la dispozitie experienta mea, dar nu va voi conduce. Va veti conduce partidul prin cei pe care ii veti alege astazi. Dar tot timpul acest partid va avea in mine un partener, pentru ca este o idee in care cred si pe care vreau sa o ajut sa se materializeze”.

author avatar
Cristina Stefan
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger