AcasăPoliticaTraian Basescu a anuntat cand anume planuieste sa se inscrie in PMP

Traian Basescu a anuntat cand anume planuieste sa se inscrie in PMP

Traian Basescu

Daca pana acum doar isi declarase intentia de a se alatura membrilor formatiunii conduse de catre Eugen Tomac, succesor al Elenei Udrea la sefia PMP, fara sa si spuna cand anume are in plan sa oficializeze adeziunea la Partidul Miscarea Populara, in ultima zi a acestei saptamani fostul presedinte a facut noi precizari in aceasta privinta.

Traian Basescu

Fara sa anunte nici acum, concret, o data anume, Traian Basescu a inaintat, insa, un interval in care s-ar putea concretiza intentia sa de a se alatura Miscarii Populare, formatiune cu care da de inteles ca are planuri mari pe plan politic si pe care si-l doreste „un partid de opozitie puternic”. Respectiv intre finele lunii in curs si inceputul lunii urmatoare. „Imi pare rau ca dupa terminarea mandatului nu am lasat si o mostenire politica, un partid care sa reprezinte viitorul pentru Romania. De aceea imi pun toata nadejdea si energia in reusita acestui partid in care, catre sfarsitul lunii sau in prima decada a lunii octombrie, ma voi inscrie si eu”, a punctat fostul sef al statului, duminica, in cadrul unei alocutiuni sustinute la Targu Jiu, la un eveniment al PMP, citat de romaniatv.net.

Asadar, ramane de vazut ce se va intampla saptamanile viitoare si daca luna octombrie il va gasi pe Traian Basescu PMP-ist cu acte-n regula.

author avatar
Cristina Stefan
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger