AcasăPoliticaToni Grebla: Caprele exista acolo unde au fost!

Toni Grebla: Caprele exista acolo unde au fost!

Intrebat in legatura cu deja celebrul subiect al celor 50 de capre pe care ar fi incercat sa le vanda orintr-un intermediar, Toni Grebla sustine ca animalele -despre care s-a tot facut vorbire, dupa ce s-a aflat despre referatul procurorilor in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie – sunt „acolo unde au fost”.

La plecarea de la Instanta Suprema, unde, joi, s-a judecat contestatia facuta de catre procuroii DNA fata de respingerea solicitatii privind instituirea unei masuri preventive in cazul fostului judecator al Curtii Constitutionale, cea de arest la domiciliu, Toni Grebla a reiterat faptul ca nu a comis niciuna din faptele de care este suspectat. „Nu a aparut niciun element nou in dosar. (…) Pozitia mea este ca nu am comis niciuna din faptele care mi se imputa”, a afirmat Grebla, adaugand ca are incredere ca „judecatorii Inaltei Curti vor pronunta o solutie legala si temeinica” in cazul contestatiei DNA.

Suspectat, printre altele, ca ar fi incercat sa vanda 50 de capre, prin intermediul unor interpus, intrebat ce anume s-a intamplat cu aceste patrupede, Grabla a raspuns: „Caprele exista acolo unde au fost. Se zice ca as fi incercat sa instrainez aceste capre pentru a obtine o suma- un avans de 5.000 de euro – pentru ca as fi avut nevoie de imprumut. Nu aveam nevoie de imprumut”.

131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger