AcasăPoliticaTomac: PMP doreste o platforma de dreapta, dar nu o fuziune cu...

Tomac: PMP doreste o platforma de dreapta, dar nu o fuziune cu un alt partid

In contextul in care, in ultimele zile subiectul coagularii formatiunilor de dreapta este tot mai vechiculat, liderul Partidului Miscarea Populara a declarat, vineri, ca formatiunea este deschisa acestui tip de dezbateri, favorabile constructiei unei platforme de dreapta.

Eugen Tomac

Cu toate acestea, Tomac a subliniat ca PMP-ul nu vrea o fuziune cu un alt partid si ca obiectivul formatiunii este acela sa nu lase Partidul Social democrat sa castige alegerile pentru sefia statului. „PMP este deschisa spre discutii pentru o constuctie de dreapta. Insa nu isi propune sa fuzioneze cu niciun partid. Ne dorim o platforma de dreapta, dar nu o fuziune. (…) Vom analiza atunci cand se va discuta despre candidatul de dreapta. PMP vrea si obiectivul nostru e sa nu permitem PSD-ului sa nu ajunga la Cotroceni”, a sustinut Tomac, citat de b1.ro.

Precizarile liderului PMP vin dupa o sedinta a formatiunii din care fac parte, printre altii, Elena Udrea si Theodor Baconshi. De altfel, zilele trecute, fostul minsitru al Turismului preciza, intr-un mesaj postat pe Facebook, faptul ca „Miscarea Populara este gata sa faca parte din orice proiect al dreptei unite. Mai mult, accepta orice initiativa de unificare indiferent din partea cui vine”. Cu toate acestea, Udrea s-a declarat sceptica in ceea ce priveste o uniune a partidelor de centru dreapta, cel putin nu pana la scrutinul pentru Cotroceni, din toamna.

156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger