AcasăPoliticaTomac merge pe mana lui Predoiu

Tomac merge pe mana lui Predoiu

In opinia lui Eugen Tomac (foto), liberalul Catalin Predoiu are stofa de premier

Ca lider al unui partid de opozitie, Eugen Tomac vaneaza fiecare miscare gresita a actualei puteri si numara zilele pana cand Cabinetul Ponta va fi „evacuat” din Palatul Victoria.

In opinia lui Eugen Tomac (foto), liberalul Catalin Predoiu are stofa de premier

Ales recent in fruntea PMP, Eugen Tomac s-a angajat sa sustina PNL-ul in incercarea de a darama actualul Guvern. „Daca se va depune o motiune de cenzura, vom vota pentru caderea Guvernului”, le-a transmis Tomac colegilor din opozitie. Un demers dezinteresat, din moment ce acelasi Eugen Tomac sustine ca PMP nu-si doreste sa intre la guvernare, preferand sa se concentreze pe intarirea partidului. Cat priveste sprijinul pe care Partidul Miscarea Populara ar urma sa-l acorde unui cabinet format din liberali, Tomac a precizat ca acesta depinde de programul de guvernare, dar si de persoana desemnata in fruntea acestui cabinet, Catalin Predoiu fiind unul dintre politicienii agreati.

Catalin Predoiu

„Trebuie sa vedem cum se va aseza noua coalitie. Pe noi nu ne intereseaza sa intram la guvernare. Depinde cine va face parte din ea, ce program va avea, cine va fi propunerea de premier. (…) Cred ca domnul Predoiu e mai bun ca Victor Ponta din multe puncte de vedere”, a mai spus presedintele PMP.

author avatar
National
234 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger