AcasăPoliticaToader, noi precizari despre pragul privind abuzul in serviciu

Toader, noi precizari despre pragul privind abuzul in serviciu

Avand in vedere ca s-a aflat motivarea deciziei CCR privind pragul pe abuzul in serviciu, ministrul demisionar al Justitiei a anuntat, joi, ca va in cursul acestei zile va stabili graficul dezbaterilor publice cu privire la felul in care se aplica hotararea Curti Constitutionale in cazul de fata.

Tudorel Toader a adaugat apoi ca vor urma intalniri „cu societatea civila, cu profesionistii Dreptului, cu orice persoana, cetatean care are un interes a participa la aceste dezbateri, de a avea o contributie la gasirea acelui prag rezonabil”.

Cat despre nivelul pragului in cauza, in acceptiunea de „rezonabil”, acesta a adaugat: „praguri rezonabile pot fi praguri diferire, ai si la contraventional (…) in disciplinar, in Dreptul Muncii, in Penal (…) eu nu am un prag acum pe care sa-l scot din buzunar si sa spun ‘asta-i pragul’, el va rezulta in urma dezbaterilor”.

146 afisari

1 COMENTARIU

  1. MOLDOVENE NU MERITA NICI CEL MAI MIC EFORT SA ITI FRAMANTI MINTEA SI NICI NU IT INTUNECA SUFLETUL CU PRETENTIILE DRACONICE ALE HOTILOR SI BANDITILOR CARE AU CAPTURAT RO DUPA 1990 SI AU FURAT AVUTIA NATIONALA, CERAND ACUM SA FURE CU MASURA(PRAG) DIN TRUDA POPORULUI ROMAN FIE PT CA SINT CLEPTOMANI, PROSTI,INDIFERENTI NEGLIJENTI, ETC

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger