AcasăPoliticaToader lamureste cand devine demisia irevocabila

Toader lamureste cand devine demisia irevocabila

Un ministru tot mai debusolat, care nu reuşeşte să impună "foaia de parcurs" promisă

Pe fondul ideii vehiculate intens in ultimele ore, cum ca ministrii demisionari planuiesc sap-si retraga demisiile, pentru a putea asigura interimatul pana la numirea viitorului Executiv, Toader a explicat unele aspecte ce tin de aceasta tema de interes pentru opinia publica.

„Voi asigura intermatul (…) pana in ultimul minut din mandat”, a subliniat Tudorel Toader, ministrul demisionar al Justitiei aducand in discutie un articol care prevede ca „demisia devine irevocabila la 15 zile de la momentul depunerii la primul-ministru, la Guvern”.

Precizand ca, avand in vedere ca si-a depus demisia pe 15 iunie, aceasta devine irevocabila pe data de 30 a lunii in curs. „Inseamna ca dupa 30 iunie eu nu mai pot retrage demisia, dar nu inseamna si o incetare a mandatului, a interimatului, mandatul inceteaza efectiv la momentul decretului de incetarea a functiei si de numire a unui alt ministru al Justitiei”, a lamurit Tudorel Toader.

242 afisari

2 COMENTARII

  1. VIS-A-VIS DE PRAGUL LA BUZUL IN SERVICIU.DACA SE IMPUN EXIGENTE MAXIME DRACONICE LA, FIXAREA CRITERIILOR DE, COMPETENTA , INTEGRITATE SI MORALITATE PRECUM SI LA OCUPAREA-INCADRAREA ORICAREI FUNCTII PUBLICE (platita din bani publici) ATUNCI ABUZUL IN SERVICIU NICI NU MAI ARE MARE IMPORTANTA. PRAGUL LA ABUZUL IN SERVICIU IL VOR BORFASII, TICALOSII, HOTII, BANDITII, INCOMPETENTII, SEMIDOCTII, IMPOSTORII, CIOCIOLINELE, PILOSII, ETC CARE TIN SA OCUPE FUNCTII PUBLICE PENTRU CA NU SUNT IN STARE SA DOVEDEASCA , CA SUNT CALIFICATI IN VREO PROFESIE. MAFIOTII CARE AU CAPTURAT RO DUPA 1989 VOR SA FURE DIN AVUTIA NATIONALA SI BNII PUBLICI DE AICI INAINTE CU MASURA SI MULT MAI DES. POPORUL ROMAN DOVEDESTE ASTFEL PE ZI CE TRECE CA ISTORIA SA DE SUTE SI MII DE ANI ESTE PONEGRITA SI TERFELITA CHIAR DE EL INSUSI DEOARECE LA NIVEL COLECTIV ARE COMPORTAMENTUL ORICAREI FIARE SALBATICE DEVORATOARE.

  2. CAPCAUNII NEAMULUI AJUNSI BURICUL PAMANTULUI NU RENUNTA LA PRINCIPIUL BAGATULUI PUMNULUI IN GURA PE CARE IL MOSTENENESC IN GENA SI ADNU-UL LOR DE LA RAMASITELE UMANE COTROPITOARE CE AU TRECUT PESTE TINUTURILE IN CARE S-A FORMAT STATUL ROMAN DE-A LUNGUL ISTORIEI. MAJORITATEA LOR CAPCAUNII NEAMULUI DOVEDESC CA NU SE POT CIVILIZA RENUNTAND LA CANIBALISM, TRUFIE SI PERVERSITATE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger