AcasăPoliticaTitus Corlatean, noul lider al Comisiei parlamentare pentru aderarea la Schengen

Titus Corlatean, noul lider al Comisiei parlamentare pentru aderarea la Schengen

Senatorul Titus Corlatean a devenit, duminica, noul lider al Comisiei parlamentare pentru aderarea la Schengen.

Titus Corlatean a fost ales in functia respectiva cu 413 voturi „pentru” si niciun vot impotriva. Titus Corlatean il inlocuieste astfel pe senatorul Mircea Geoana.

Mircea Geoana si-a pierdut functia de lider al comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen, dupa ce, la sfarsitul lunii noiembrie, a fost exclus din Partidul Social Democrat intr-o sedinta a Comitetului Executiv National al PSD.

Titus Corlatean revine, astfel, in prim plan la doar ceva mai mult de o luna dupa ce a demisionat din functia de ministru al Afacerilor Externe, pe fondul scandalului organizarii alegerilor in Diaspora.

Aceasta este doar ultima lovitura incasata de Geoana dupa ce a fost exclus din Partidul Social Democrat. Politicianul si-a pierdut, printre altele, si dreptul de a locui cu chirie intr-o vila a RA-APPS.

author avatar
Cristi Ionita
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger