AcasăPoliticaTiriac, declaratii fara echivoc despre proteste/ Ce ar alege intre un hot...

Tiriac, declaratii fara echivoc despre proteste/ Ce ar alege intre un hot si un prost

Miliardarul Ion Tiriac a facut o analiza transanta asupra protestelor desfasurate in ultimele saptamani in Piata Victoriei.

Ion Tiriac

Dar nu oricum, ci chiar pe fondul desfasurarii, seara trecuta, a unei alte manifestari de protest, in Piata Victoriei, de aceasta data nu tot din cauza OUG-ului abrogat, ci a amendamentelor depuse de senatorul PSD Serban Nicolae, pe marginea proiectului privind Legea gratierii.

Ion Tiriac a fost prezent in studioul Realitatii TV, prilej cu care a analizat situatia din strada, dar nu numai. Iata cateva dintre declaratiile afaceristului:

„Ma intreaba oamenii, ca daca sunt roman toti ma intreaba si eu stau mai mult pe afara. Ma intreaba oamenii: Mai, ce-i cu voi romanii? Voi sunteti sanatosi la cap? Avem alegeri, avem o coalitie la mai bine de 51%.

Oamenii au dreptul sa se manifeste si este o treaba foarte democratica. Toti aceia care vin acolo cu pancarde tiparite bine. Oare nu este manat de la spate de cineva? Oamenii acestia au autorizatia sa se uneasca si sa marsaluiasca? Adica ei se aduna pentru ca nu sunt de acord cu cei care au votat in majoritate. Este asta democratie sau anarhie? Deocamdata au votat oamenii pentru astia. Lasati-i! Oamenii astia nu au voie sa fie acolo. Si ala care nu a votat deloc nu are ce cauta in piata. Astia din Piata Victoriei sunt atat de departe de adevar de nici nu va dati seama. Hai sa-i lasam pe astia sa vedem ce-or face”.

In alta ordine de idei, Tiriac a tras o concluzie care pe multi i-a lasat fara grai: „intre un hot si un prost, prefer hotul. Dupa hot mai ramane ceva. Dupa prost, nu mai ramane nimic„.

author avatar
Andrei Coman
598 afisari

1 COMENTARIU

  1. EL E SIGUR UN HOT (CRIMINAL). TIRIAC SA SPUNA UNDE SUNT SI CE-A FACUT CU CEI PESTE 40 DE COPII DE LA UN ORFELINAT DE LANGA BRASOV PE CARE L-A PRELUAT SI AU DISPARUT FARA URMA. NICI BARONEASA NICOLSON CAND A VENIT SA FACA VERIFICARI PENTRU A ELUCIDA CAZUL NU A PUTUT AFLA DESPRE EI CEVA PT CA TIRIAC A IMUNIZAT-O, I-A OFERIT CADOU UN ELICOPTER DE 1,4 MILIOANE DE DOLARI.
    RO CAPTURATA DE MAFIOTI SI HOTI DUPA LOVITURA DE STAT DIN 1989 ESTE DISTRUSA DE ASA ZISELE AUTORITATI PUBLICE LOCALE SI CENTRALE UNDE ACTIVEAZA EXPONENTI PARTIDELOR care sunt de fapt FORMATIUNI INFRACTIONALE DE CRIMA ORGANIZATA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger