AcasăPoliticaTheodor Paleologu, la DNA ca martor: "cred ca se investigheaza cultura finantarilor...

Theodor Paleologu, la DNA ca martor: „cred ca se investigheaza cultura finantarilor ciudate”

Fostul liberal care a ocupat, la un moment dat, fotoliul de ministru al Culturii a dat declaratii, vineri dimineata, la DNA, procurorii dorind sa afle detalii in privinta modului in care a fost finantata campania electorala pentru alegerile din 2012, cand Theodor Paleologu a candidat din partea PDL la Primaria sectorului 1.

Trebuie spus ca Theodor Paleologu a fost audiat in calitate de martor. „Am eu mutra de suspect?, a intrebat, razand, Paleologu Jr., in replica la o intrebare a reporterilor.

Spunand ca nu stie concret cine a finantat campania respectiva, fostul ministru a detaliat: „E vorba de dosarul dnei Udrea, dar in mod concret nu stiu cine ce a decis (…) cred ca se investigheaza cultura finantarilor ciudate ale tuturor partidelor”, a precizat politicianul.

Dupa ce a discutat cu anchetatorii, declarandu-se „deceptionat ca nu a putut oferi informatii relevante”, Paleologu le-a tinut partea procurorilor, demontand „minciuna nerusinata din partea celor care compara DNA-ul cu Securitatea anilor ’50”.

285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger