AcasăPoliticaTeodor Melescanu a devenit consilierul lui Victor Ponta

Teodor Melescanu a devenit consilierul lui Victor Ponta

Teodor Melescanu a anuntat ca va deveni consilier de stat in Cancelaria lui Victor Ponta.

Teodor Melescanu, fostul sef al Serviciului de Informatii Externe si fostul Ministru de Externe, si-a gasit un nou loc de munca extrem de caldut.

Melescanu devine consilier de stat, la propunerea premierului Victor Ponta. „Da, a avut loc o discutie cu premierul. Mi-a oferit posibilitatea de a lucra pe un post de consilier de stat pe probleme de aparare si siguranta a tarii. Am acceptat. De maine urmeaza sa discutam toate datele si impartirea competentelor”, a spus Melescanu, la B1 TV.

Politicianul de 73 de ani a demisionat, in septembrie, de la sefia SIE, pentru a candida la alegerile prezidentiale. A obtinut un rezultat slab la primul tur de scrutin, iar intre cele doua tururi de scrutin a fost numit ministru de Externe. Atunci, premierul Victor Ponta anunta ca „experienta domnului Melescanu ne va ajuta sa evitam aparitia unor noi probleme la votul din Diaspora”.

In cele din urma s-au inregistrat numeroase probleme la votul din Diaspora si la turul al doilea al alegerilor prezidentiale, iar Melescanu a decis sa demisioneze dupa numai cateva zile, dand vina pe legislatia actuala „care ne-a impiedicat sa infiintam sectii de vot suplimentare in strainatate”.

author avatar
Cristi Ionita
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger