AcasăPoliticaTatonarile din directia PRU, la un alt nivel: "am ajuns si PokePonta!"

Tatonarile din directia PRU, la un alt nivel: „am ajuns si PokePonta!”

Pe final de saptamana, cand lucrurile se privesc cu mai multa relaxare, chiar si cand vine vorba de politica, aflam ca a aparut un nou personaj: „PokePonta”.

Daca pana acum pe subiectul unei eventuale cooptari a fostului lider PSD in cadrul PRU se lansasera doar aluzii sau invitatii voalate, de aceasta data din directia Partidului Romania Unita s-a trecut la un alt nivel, unul prin intermediul caruia se spera sa se atinga un grad mai mare de reusita, cel putin raportat la popularitatea de care se bucura aplicatia in randul internautilor din romania si nu numai.

Ideea „vanatorii” – a se citit incercarea de a-l convinge pe Ponta sa treaca la PRU- le-a fost propusa utilizatorilor de Internet pe aceeasi pagina de Facebook pe care liderul partidului, Bogdan Diaconu, a trecut nu o data urmatoarea concluzie: De astazi suntem mai puternici, iar maine vom fi si mai puternici … il asteptam pe VP!”. De aceasta data, duminica dimineata, Diaconu a lansat urmatoarea invitatie: „Apel catre toti romanii ! Ajutati Partidul Romania Unita sa-l prinda la Pokemon GO pe cel mai tare POKEMON! Da-i lui PokePonta un mesaj pe FB sa vina la PRU!!!”.

Stiut fiind faptul ca Victor Ponta utilizeaza frecvent aceasta retea de socializare, n-a trecut mult timp pana sa si raspunda initiativei ce il vizeaza. Osciland intre tonul glumet si cel misterios, fosutl premier a dat urmatoarea replica: „Ei asta mai lipsea!

94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger