AcasăPoliticaTariceanu vrea lista comuna PNL – PSD la europarlamentare

Tariceanu vrea lista comuna PNL – PSD la europarlamentare

Fostul lider PNL Calin Popescu Tariceanu s-a declarat partizanul ideii de participare alaturi de PSD la alegerile europarlamentare.

Calin Popescu Tariceanu crede ca ar fi bine ca liberalii si pesedistii sa candideze impreuna la alegerile europarlamentare

Evident, problema trebuie sa fie analizata in contextul ruperii sau pastrarii USL. Anterior cresterii temperaturii in USL, penelistii erau impartiti in doua tabere, una pro (reprezentata la varf de Daniel Chitoiu si Radu Stroe) si alta (condusa de Crin Antonescu si Eduard Hellvig) contra participarii pe liste comune cu PSD la europarlamentarele din primavara. Considerand ca o candidatura comuna ar contribui esential la mentinerea USL in viata, Calin Popescu Tariceanu s-a alaturat si el partizanilor listei unice pentru PE.

”Poate e mai bine” apreciaza Tariceanu, desi tot el afirma ca, pentru PNL, ”ar fi mai utile listele separate”. Chiar daca varianta castiga noi adepti, liderul PNL ramane pe pozitii. ”Nu am discutat asa ceva azi si, dincolo de niste aspiratii cu titlul personal, asa ceva nu prea este posibil”,  a decretat, tot ieri, Antonescu.

author avatar
Simona Badulescu
303 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger