AcasăPoliticaTariceanu sustine ca discuta cu mai multi liberali nemultumiti: In curand va...

Tariceanu sustine ca discuta cu mai multi liberali nemultumiti: In curand va trebui sa anuntam ceva

Fostul lider PNL a declarat, miercuri, ca a avut si ca va mai avea discutii cu membri ai Partidului National Liberal, care nu sunt multumiti, printre altele, de proiectul fuziunii cu democrat-liberalii.

„Probabil ca in curand va trebui sa anuntam ceva si in masura in care aceste framantari capata o concluzie concreta”, le-a declarat fostul premier jurnalistilor. Cand a fost vorba, punctual, sa explice cum anume se vor concretiza aceste discutii, Tariceanu nu a exclus varianta aparitiei unei noi formatiuni politice.

Concluziile vor fi trase, a dat de inteles fostul prim-ministru, dupa ce Tariceanu va dezbate chestiunea atat cu liberali din Capitala, cat si din restul tarii. „Ramane orice idee in picioare si a unei platforme si a unui partid, orice putem sa discutam. In momentul de fata nu am nimic concret, in functie si de optiunile colegilor mei, vreau sa continui aceste discutii, vin diferiti liberali din tara. Unii vin aici, la altii ma duc eu (…) merg si in tara, nu fac intalniri la Bucuresti”, a sustinut ex-premierul.

125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger