AcasăPoliticaTariceanu si-ar dori sa se refaca USL-ul

Tariceanu si-ar dori sa se refaca USL-ul

Actualul co-presedinte al ALDE, Calin Popescu Tariceanu, nu ascunde faptul ca ar vrea ca social-democratii si reprezentantii formatiunii pe care o conduce, alaturi de Daniel Constantin, sa se adune in cadrul unei noi variante a USL.

Concret, politicianul da de inteles ca ar vrea sa se refaca Uniulea Social Liberala. „Asteptarea mea si asteptarea dumneavoastra, banuiesc, este ca alianta solida dintre social-democrati si liberali, pe care cu totii ati votat-o, ‪USL, sa se refaca intre ‪PSD si ‪ALDE si sa castigam alegerile parlamentare de la finele acestui an pentru a relua cursul bun al guvernarii din ultimii trei ani, intrerupt, din pacate, de guvernarea Ciolos – Iohannis”, a admis Tariceanu, sambata, la Galati, citat pe contul oficial de Facebook al ALDE.

E de remarcat faptul ca, deunazi, si fostul premier Ponta a adus in discutie, pe contul sau de pe reteaua de socializare amintita, subiectul Uniunii Social Liberale. „In urma cu exact 4 ani – 7 Mai 2012 – a fost investit primul Guvern USL, cu votul a 284 de parlamentari! Dupa catastrofa economica si sociala din 2010-2011, „Mesterul Manole” s-a apucat sa reconstruiasca ce s-a distrus!”, nota, printre altele, fostul sef al Guvernului.

Va reamintim ca USL-ul s-a destramat in urma cu aproape doi ani, dupa ce liberalii au decis sa iasa de la guvernare.

101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger