AcasăPoliticaTariceanu, reactie dupa alegerea lui Dragnea sef interimar la PSD

Tariceanu, reactie dupa alegerea lui Dragnea sef interimar la PSD

La o zi de la alegerea lui Liviu Dragnea la sefia interimata a Partidului Social Democrat, ecourile rezultatului votului din cadrul Comitetului Executiv National (CExN) continua sa apara.

In numele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, copresedinte al aliantei formate din PLR si PC si prezente in Coalitia de guvernare, l-a felicitat public, joi, pe Dragnea pentru castigarea cursei din ziua precedenta.

Mai mult, fostul prim-ministru considera ca votul exprimat „de o majoritate semnificativa” CExN-ul din ziua precedenta „a dus la încheierea unei perioade de incertitudini si framântari în PSD, fapt pe care ALDE îl saluta”.

Nu in ultimul rand, acesta subliniaza necesitatea unei stabilitati politice, in asa fel incat Coalitia sa isi paota continua mandatul asumat in urma cu trei ani. „Tin sa subliniez ca vom continua buna colaborare cu primul ministru, domnul Victor Ponta, si cu partenerii nostri politici din coalitia de guvernare”, isi incheie copresedintele ALDE mesajul prilejuit de alegerea interimarului in fruntea PSD.

Va amintim ca in cursa pentru presedintia interimara a PSD- respectiv pentru sefia partidului, pana la organizarea, cel mai probabil, in noiembrie a viitorului Congres al PSD-au fost doi candidati: Rovana Plumb, cea care, de altfel, a si asigurat interimatul cata vreme Ponta a fost in Turcia, unde a fost operat la picior si apoi in perioada de recuperare, la propunerea liderului de la acea vreme al PSD, si Liviu Dragnea. Acesta din urma a si castigat aceasta cursa interna.

author avatar
Cristina Stefan
398 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger