AcasăPoliticaTariceanu, propunerea lui Ponta pentru postul de premier: "Sper sa castigam alegerile...

Tariceanu, propunerea lui Ponta pentru postul de premier: „Sper sa castigam alegerile impreuna!”

Calin Popescu Tariceanu, liderul Aliantei Crestin Liberale, este varianta de premier propusa de Victor Ponta in cazul in care acesta va castiga alegerile prezidentiale din 16 noiembrie.

Totusi, presedintele PSD a recunoscut ca are si alte variante pentru postul de premier, precum Florin Georgescu sau George Maior, in cazul in care va trebui sa nominalizeze un premier tehnocrat.

Chiar si asa, Calin Popescu Tariceanu a precizat ca-i acorda o sustinere neconditionata lui Victor Ponta inainte de turul II al alegerilor prezidentiale.

„Sper sa castigam alegerile prezidentiale impreuna. Principalul meu obiectiv este refacerea USL si inlaturarea regimului Basescu”, a declarat Calin Popescu Tariceanu.

Calin Popescu Tariceanu nu exclude posibilitatea de a se prezenta in campania electorala, in fata electoratului, la bratul lui Victor Ponta si spune ca nu are de gand sa-i atraga pe cei de la PNL in structura pusa la cale.

Ba chiar Tariceanu ia in calcul posibilitatea ca Partidul National Liberal sa se destrame „din cauza deciziilor proaste luate de-a lungul timpului”.

author avatar
Cristi Ionita
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger