AcasăPoliticaTariceanu propune initierea unei noi suspendari a presedintelui

Tariceanu propune initierea unei noi suspendari a presedintelui

Liderul Partidului Liberal Reformator readuce in discutie posibilitatea suspendarii presedintelui Basescu. In acest sens, prin intermediul unui comunicat, Tariceanu propune initierea procedurii de suspendare si demitere a liderului de la Cotroceni.

Presedintele Senatului invoca „nenumarate incalcari” ale Constitutiei, de catre presedinte, intre anii 2013-2014, aspecte ce ar sta la baza initiativei. Totodata, Tariceanu propune ca suspendarea presedintelui, de catre Parlament, sa aiba loc in jurul datei de 23 septembrie, potrivit documentului citat de Antena 3, urmand ca organizarea referendumului de demitere sa aiba loc pe 2 noiembrie, in aceeasi zi in care are loc primul tur de scrutin al alegerilor pentru sefia statului.

In acest sens, presedintele Partidului Liberal Reformator a mai anuntat ca, in decursul zilelor urmatoare, va fi data publicitatii „cererea de suspendare”, pentru ca toti parlamentarii care vor sa se alature acestui demers de declansare a procedurii de demitere a presedintelui sa il poata semna.

91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger