AcasăPoliticaTariceanu: Pensiile speciale ajung sa fie mai mari decat salariul net

Tariceanu: Pensiile speciale ajung sa fie mai mari decat salariul net

Unul dintre subiectele abordate in cadrul sedintei – de aproape trei ore – a Coalitiei a fost cel al proiectului Legii privind pensiile speciale, un „subiect fierbinte”, dupa cum l-a caracterizat liderul ALDE.

De altfel, tocmai Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca in cadrul sedintei de luni a PSD si ALDE, premierul si ministrul Muncii au prezentat „chestiuni de principiu”. „Astazi, legea asa cum functioneaza introduce (…) o anomalie. Pensiile speciale ajung sa fie mai mari decat salariul net pe care il are angajatul (…) trebuie facuta o corectie si principiul pe care prim-ministrul ni l-a prezentat (…) ca pensia sa nu poata depaseasca salariul”, a subliniat Tariceanu.

Liderul ALDE a sustinut ca „nu se micsoreaza nicio pensie din cele care sunt in momentul de fata”.

author avatar
Cristina Stefan
157 afisari

1 COMENTARIU

  1. Am mai vazut asemenea minciuni pe vremea basaului,care basanea ca sunt prea multe pensii nesimtite.Ce calcule o fi facut hotii astia,din bani publici,de le-au dat pensii mai mari decat salariile nete,de ex.la militari calcului pensiei se opreste la maximum 85% din media salariilor pe 6 luni dintr-o perioada la alegere.Minciuni ca sa prosteasca poporul si mai ales pensionarii civili pentru a-i convinge ca nu se mai poate mari punctul de pensie.Pensii speciale,din cate afirma guvernantii,sunt in numar de 8 mii in colonia asta,dar tot ei le-au infiintat si ca sa nu le taie iau masuri impotriva tuturor pensionarilor din sistemul de aparare coloniala,era gata sa scriu nationala.Pensiile speciale au fost inventate de clasa politica pentru rudele,relatiile,amantele(tii) introdusi cu forta in posturi caldute si platite de 2-5 ori mai bine decat angajatii pe posturi normale si ca sa fie cu varf si indesat prin legi au introdus,tot pentru oamenii lor,tot felul de sporuri,care merg pana la 50^ si mai mult,atunci cand aceste nulitati au iesit la pensie,chiar anticipata sau anticipata partial.Daca s-ar scoate aceste sporuri,chiar nesimtite,aceste pensii speciale ar scadea la nivelul pensiilor normale si atunci nu ar mai lua masuri contra majoritatii pensionarilor din sistemul de aparare nationala,mai exct coloniala.De ce scriu coloniala? pentru ca sistemul este croit numai pentru a apara clasa privilegiata politica,mai exact averile stranse prin,,munca cistita” si a tine sub talpa pe majoritatea populatiei din aceasta colonie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger