AcasăPoliticaTariceanu: Parcursul politic al lui Crin s-a incheiat. Antonescu: El vorbeste din...

Tariceanu: Parcursul politic al lui Crin s-a incheiat. Antonescu: El vorbeste din buzunarul lui Ponta!

Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni dimineata, ca parcursul politic al lui Crin Antonescu este incheiat si ca nimeni nu se mai gandeste la o revenire a sa in cursa pentru prezidentiale. In replica, Antonescu a spus ca nu comenteaza declaratiile unui lider politic mediocru.

„Crin Antonescu pare rupt de realitate. Parcursul politic al lui Crin Antonescu este incheiat. Nimeni nu se mai gandeste la o revenire a lui Crin Antonescu. PNL trebuie sa isi indrepte privirea catre viitor. Sunt oameni care au venit in partid pentru principii, pentru valori. Presiunea interna l-a determinat sa demisioneze. Unii dintre colegi l-au tras la raspundere, altii au luat distanta rapid si au facut alte alegeri”, a declarat Tariceanu.

El a mai spus ca fuziunea dintre PNL si PDL nu ar trebui sa se realizeze niciodata. „Nu vad de ce ar trebui facuta o fuziune, mai ales ca aceasta fuziune ar duce partidul in bratele lui Basescu”, a mai spus Tariceanu.

Totodata, Tariceanu a precizat ca nu crede ca Iohannis este varianta optima de candidat la alegerile prezidentiale. „N-as putea sa va spun. Cred ca in PNL, in momente de acest gen, ar fi extrem de util sa existe o analiza si pe baza ei o analiza profunda. Nu stiu daca in momentul de fata PNL nu se grabeste sa faca o alegere pripita. Salut prezenta lui Klaus Iohannis in partid, dar de aici pana la a deveni candidatul PNL la alegerile prezidentiale e un pas pe care partidul ar trebuisa-l decida daca considera ca Iohannis are anumite calitati necesare si, bineinteles, e important si ceea ce considera si publicul”, a spus acesta.

In replica, fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a spus ca nu comenteaza declaratiile unui „apatrid politic”.  „Tariceanu a fost mereu un lider politic mediocru, nu ma mira parerea lui. Cat despre trecerea la PPE si consideratiile sale, nu pot discuta despre tradare cu un personaj apatrid din punct de vedere politic. Tariceanu vorbeste din buzunarul lui Ponta”, a spus Antonescu.

Foto: caleaeuropeana.ro

author avatar
Alina Costache
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger