AcasăPoliticaTariceanu nu vrea sa fie ”calaul” lui Sova

Tariceanu nu vrea sa fie ”calaul” lui Sova

Daca ar fi dupa el, Calin Popescu Tariceanu nu l-ar da pe Dan Sova pe mana DNA-ului

Calin Popescu Tariceanu nu este de acord cu urgentarea avizarii cererilor de arestare preventiva a alesilor. Senatul nu e ”fabrica de trimis la esafod” – a decretat acesta.

Daca ar fi dupa el, Calin Popescu Tariceanu nu l-ar da pe Dan Sova pe mana DNA-ului

Procurorii DNA au cerut Senatului sa aprobe arestarea preventiva a lui Dan Sova – parlamentar urmarit penal in dosarul legat de contractele incheiate intre casa sa de avocatura si complexurile energetice Rovinari si Turceni. Intrebat cand se va solutiona cererea, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a sustinut ca nu e nicio graba: ”Este o chestiune extrem de serioasa care trebuie tratata la modul cel mai corect, nu cu superficialitate pentru ca nu ne jucam cu libertatea oamenilor (…) Comisia juridica trebuie sa nu se pripeasca pentru ca nu ne jucam cu libertatea oamenilor. Aici nu este fabrica de trimis la esafod, ca sa fie bine inteleasa chestiunea”.

Dan Sova

Mai cu frica de DNA, colegii lui Tariceanu din Biroul permanent au decis sa-i dea lui Sova doar 48 de ore pentru consultarea dosarului (6 volume) si l-au programat sa-si sustina cauza miercuri, in fata Comisiei juridice. Iar cum Comisia trebuie sa-si finalizeze raportul pana luni, reiese ca plenul va decide soarta senatorului Dan Sova saptamana viitoare.

author avatar
Simona Badulescu
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger